AKTUELNO

Tvrdi da se ništa nije desilo.

Voditelj Milan Milošević večeras je ušao na velelepno imanje u Šimanovcima, a razlog njegove posete stanarima Bele kuće su bili intervjui koji je vodio sa zadrugarima. Njegov sledeći sagovornik bila je Suzana Perović.Voditelj je prvo obavestio Perovićevu da je kažnjena nedeljnim honorarom, jer je danas provodila vreme ispred izolacije sa nominovanim zadrugarom Mikijem Đuričićem, iako je to strogo zabranjeno.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ŽIVCE SU MI POKIDALI: Marija Kulić ušla u studio, pa otkrila da ćerku i budućeg zeta NIJE PRIMILA U KUĆU! (VIDEO)

Milan se osvrnuo na njen odnos sa Mikijem, kao i na pitanje koje joj je postavljeno od strane novinara, a koje se odnosilo na to što je provela određeno vreme u tuš kabini dok su kamere bile okrenute zbog čega se spekuliše da su imali intimne odnose. Te večeri je novinara u studiju zanimalo šta se u tom trenutku dešavalo, a Suzana i Miki su odbili da mu daju odgovor na to pitanje.

Foto: TvPink Printscreen

Zašto je za tebe s*ks tabu tema - želeo je večeras od Suzane da sazna više detalja voditelj Milan Milošević.
Nije tabu tema i nije bilo s*ksa. Ako je bilo, zašto kamera nije snimila. Nisam imala s*ks i ne znam odakle to novinaru koji je to naveo. Kamera u kupatilu postoji. Mi smo tamo samo pričali. Mislim da se ništa intimnije ovde neće desiti između nas - odgovorila je Suzana.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelja je zanimalo i zašto kada u razgovorima spominje salaš, koji Miki planira da kupi sa njom i na kome želi da započne zajednički život, Đuričić priča u množini, a Suzana u jednini.

To smo mi. On priča u množini, ja u jednini. Ja ovde više ništa ne mogu da planiram, videću kada budem izašla - dodala je Suzana.

Milošević je primetio da je Suzana u Beloj kući pravi diplomata, jer na svako pitanje ima diplomatski odgovor.

Pre njenog intervjua, u emisiji je pušten prilog u kome ona dahće u kupatilu sa Mikijem. Kako je sve to izgledao, kao i snimak celog intervjua, pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'